Koolituse järelkajad
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Koolituse järelkajad
Mida arvate meile koolivaheajal toimunud koolitusest "Noortekogu sisu ja kasu" ?
Mina arvan, et koolitus oli väga tore ja kasulik. Nähtavale tulid paljud plussid ja ka puudused, mis noortekogus on. Püüame kindlasti meeskonnatööd arendada ja, mid peamine, tunda ennast kui üks meeskond Kui kellelgi on probleeme või muresid, siis võib julgelt kohe küsida ja abi otsida, kuna oleme kui üks perekond..
Suured tänud Ulrikale ja Jaanile, kes tegid väga põnevad ja aktiivsed ettekanded!
Aitäh ka kõigile, kes leidsid aega kohale tulla, arvan, et saime sellest palju kasu
Mina arvan, et koolitus oli väga tore ja kasulik. Nähtavale tulid paljud plussid ja ka puudused, mis noortekogus on. Püüame kindlasti meeskonnatööd arendada ja, mid peamine, tunda ennast kui üks meeskond Kui kellelgi on probleeme või muresid, siis võib julgelt kohe küsida ja abi otsida, kuna oleme kui üks perekond..
Suured tänud Ulrikale ja Jaanile, kes tegid väga põnevad ja aktiivsed ettekanded!
Aitäh ka kõigile, kes leidsid aega kohale tulla, arvan, et saime sellest palju kasu
Teele- Postituste arv : 48
Registration date : 03/10/2007
Re: Koolituse järelkajad
No minu arust oli see koolitus küll väga korda läinud
Mina jäin küll väga rahule ja supersuured tänud meie koolitajatele,kes lasid meil ka sõna sekka öelda ja tõid meie vlupunktid aga samas ka plusspooled esile.
Selliseid üritusi võiksime teine kordki ette võtta
Mina jäin küll väga rahule ja supersuured tänud meie koolitajatele,kes lasid meil ka sõna sekka öelda ja tõid meie vlupunktid aga samas ka plusspooled esile.
Selliseid üritusi võiksime teine kordki ette võtta
Birgit- Postituste arv : 14
Registration date : 14/10/2007
Mina ütlesin nüüdseks oma arvamuse koosolekul ära
Kajari- Postituste arv : 9
Registration date : 12/10/2007
Tagasiside.!
EI koolitus oli sper lahe. Sai jälle mingilmääral targemaks. ISe olen juba mitu korda meeskonnakoolitust läbinud kuid siiski oli hea mälu värskendada. Ajurünnak oli kah lahe, tuli selliseid mõtteid pähe mis vb. niisama ei tuleks
ÄÄm. see teine koolitaja meeldis mulle rohkem, kuna ta küsis meilt rohkem ja lasi rohkem oma sõna öelda. Aga esimene oli ka ju lahe . ta oli nii armas
Aga uued kogemused ja natukene see koolitus tõi vanad ja uued kokku.
Yee, meie grupitöö nn.linnavalitsusele VÕITIS
Super. olge tublid, ja nautige külma ilma
Parimat, Gerrit
ÄÄm. see teine koolitaja meeldis mulle rohkem, kuna ta küsis meilt rohkem ja lasi rohkem oma sõna öelda. Aga esimene oli ka ju lahe . ta oli nii armas
Aga uued kogemused ja natukene see koolitus tõi vanad ja uued kokku.
Yee, meie grupitöö nn.linnavalitsusele VÕITIS
Super. olge tublid, ja nautige külma ilma
Parimat, Gerrit
Gerrit- Postituste arv : 11
Mina ka juba ütlesin oma arvamuse välja.....aga ega asi nii hull ka polnud, kui minu lausetest võis välja lugeda
Malle- Postituste arv : 29
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1