vilistlaste õhtu
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
vilistlaste õhtu
Et siis sellest vilistlaste õhtust. Ideaalne oleks muidugi see kontserdimaja salongiõhtu, kuid pigem tuleks vist arvestada mingi teise päevaga, sest paljudel võib olla teisi üritusi oma sõprade/vanemate/kallimatega jne. Niisis kõik kes kuulusid sinna komisjoni, mis moodustati - palun võtke sõna. Teised võivad muidugi ka.
Ja siis veel see, et kas me peame eraldi koosoleku ka tegema või saame internetis hakkama?
Ja siis veel see, et kas me peame eraldi koosoleku ka tegema või saame internetis hakkama?
Malle- Postituste arv : 29
Registration date : 12/10/2007
Re: vilistlaste õhtu
Mina olen sedameelt, et kui me selle kohe nüüd varakult ära planeerima hakkame, ehksiis võtaks kohe piletit ära, siis planeeritaksegi see õhtu üldiselt noortekogu jaoks. Sest tavaliselt on sõbrapäeva üritused mitte pikalt ette planeeritud, niiet kui kohe tegutseme, siis saaks väga hästi selle ära teha.
Ega seda juhtub harva kui üldse, et 100% inimestest on kohal.
Nagu ma olen aru saanud, siis sinna minekuks on huvi väga suur,
Ega seda juhtub harva kui üldse, et 100% inimestest on kohal.
Nagu ma olen aru saanud, siis sinna minekuks on huvi väga suur,
Liisa- Postituste arv : 14
Registration date : 12/10/2007
Vilistlased
Tere!
Ka viimasel istungil oli põgusalt vilistlaste kokkusaamisest juttu. Tahtsingi uurida, kui kaugel sellega praegu asjad on.
Usun, et tegemist oleks väärt ettevõtmisega, kuivõrd Noortekogu eelmiseid liikmeid tasub järjepidevuse eesmärgilgi aeg-ajalt kaasata, rääkimata siis lihtsalt oma tutvusringkonna laiendamisest (juhul muidugi, kui kõik kõiki ei tea).
Tegemist võib ju ka lihtsalt olla pisut organiseeritud kohvikuõhtuga, kus mõned lauad kinni pannakse ja tund-paar juttu räägitakse. Kihvtim oleks muidugi mingi aktsioon juurde välja mõelda:)
Ka viimasel istungil oli põgusalt vilistlaste kokkusaamisest juttu. Tahtsingi uurida, kui kaugel sellega praegu asjad on.
Usun, et tegemist oleks väärt ettevõtmisega, kuivõrd Noortekogu eelmiseid liikmeid tasub järjepidevuse eesmärgilgi aeg-ajalt kaasata, rääkimata siis lihtsalt oma tutvusringkonna laiendamisest (juhul muidugi, kui kõik kõiki ei tea).
Tegemist võib ju ka lihtsalt olla pisut organiseeritud kohvikuõhtuga, kus mõned lauad kinni pannakse ja tund-paar juttu räägitakse. Kihvtim oleks muidugi mingi aktsioon juurde välja mõelda:)
Jaan- Postituste arv : 2
Registration date : 15/10/2007
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1