Istung!
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Istung!
Tere,
tuletan meelde selle kuu istungi aja.
Kokkusaamine toimub sellel reedel 11.01.08. Algus on ikka kell 16.00 ja seekord leiab see aset Linnavalitsuse (Suur Sepa 16 ) haridusosakonna nõupidamisruumis 153 (esimesel korrusel kohe).
Peale istungit on meeleolukas filmiõhtu. Vaatame seal lustakat filmi ja sööme popcorni ning joome limpsi
Istungi kava ka:
1. Piparkookide tegemise tagasivaade
2. Punktisüsteem
3. Vilistlaste õhtu
4. Poolaasta plaani vaatamine+ ülesannete jagamine
5. Komisjonide ettekanded
6. Ülejõe gümnaasiumi tutvustus+ uue valimine
7. Muu
8. FILMIÕHTU
Eelmine kord oli kohal väga suur number liikmeid, tore oleks seda korrata
tuletan meelde selle kuu istungi aja.
Kokkusaamine toimub sellel reedel 11.01.08. Algus on ikka kell 16.00 ja seekord leiab see aset Linnavalitsuse (Suur Sepa 16 ) haridusosakonna nõupidamisruumis 153 (esimesel korrusel kohe).
Peale istungit on meeleolukas filmiõhtu. Vaatame seal lustakat filmi ja sööme popcorni ning joome limpsi
Istungi kava ka:
1. Piparkookide tegemise tagasivaade
2. Punktisüsteem
3. Vilistlaste õhtu
4. Poolaasta plaani vaatamine+ ülesannete jagamine
5. Komisjonide ettekanded
6. Ülejõe gümnaasiumi tutvustus+ uue valimine
7. Muu
8. FILMIÕHTU
Eelmine kord oli kohal väga suur number liikmeid, tore oleks seda korrata
Teele- Postituste arv : 48
Registration date : 03/10/2007
Re: Istung!
Ei tea küll mis filmi me vaatame aga usun et see on hästi super lahe nii et tulge ikka kõik Mina näiteks igatahes olen kohal
Birgit- Postituste arv : 14
Registration date : 14/10/2007
? mis filmi me vaatame siis?
aga muidu mina olen ka kohal
aga muidu mina olen ka kohal
Malle- Postituste arv : 29
Registration date : 12/10/2007
Olen tulemas kindlasti aga jään vb.(võibolla) max.15minta hiljaks..
Gerrit- Postituste arv : 11
Järgmine istung !
Tsauki !
Ma tahtsin öelda, et meie istung oli seekord eriti töökas ja asjalik ning ideede koha pealt läks tuli põlema mul selle koha pealt, et äkki võiks järgmine istung kutsuda külaliseks kellegi sellest koolide sihtasutusest, et saaksime talle siis kõik oma küsimused ära esitada, mis meie südameid vaevavad. Saaks nende poolset arvamust ja äkki leiame ka midagi, kuidas neid mõjutada vms. Igaljuhul mind väga huvitaks selline teema, (:
Liisa
Ma tahtsin öelda, et meie istung oli seekord eriti töökas ja asjalik ning ideede koha pealt läks tuli põlema mul selle koha pealt, et äkki võiks järgmine istung kutsuda külaliseks kellegi sellest koolide sihtasutusest, et saaksime talle siis kõik oma küsimused ära esitada, mis meie südameid vaevavad. Saaks nende poolset arvamust ja äkki leiame ka midagi, kuidas neid mõjutada vms. Igaljuhul mind väga huvitaks selline teema, (:
Liisa
Liisa- Postituste arv : 14
See on sul tõesti hea mõte...
Teele- Postituste arv : 48
Registration date : 03/10/2007
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1