Noortekogu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mis arvate?

5 posters

Go down

Mis arvate? Empty Mis arvate?

Postitamine  Admin Laup Okt 06, 2007 10:44 pm

Mida Te sellest liuväljast arvate?

Admin
Admin

Postituste arv : 0
Registration date : 28/09/2007

http://noortekogu.niceboard.net

Tagasi üles Go down

Mis arvate? Empty Liuväli!!!!!

Postitamine  Malle Reede Okt 12, 2007 7:24 pm

Niisiis, minu esimene postitus siin foorumis. Surprised

Liuvälja planeerimise mõte pole mind algusest peale häirinud, ega suuri vastakaid tundeid tekitanud. Suhtun sellesse kui millegi uue loomisesse Pärnu linna heaolu nimel. Peame ju olema ikkagi arenev linn ka talve perioodi silmas pidades, sest olen palju kuulnud inimesi rääkimas, et Pärnu on tore koht ainult suviti - talvel pole seal midagi teha. Meie muidugi nii ei arva meil on ju trennid kus käime ning poed mida külastame, kino ja .... Vot täpselt, polegi nagu midagi õieti. Selle jutuga ma tahtsin õigupoolest öelda seda, et meil on liuvälja lihtsalt vaja ja Vaasa park vajab eesmärki (see et paar kaks-kolm inimest seal suvel istumas käib, ei tee teda veel käidavaks kohaks Wink). Ja need probleemid ( heitgaasid ohustavad laste tervist - kus iganes nad ei ohusta, kolige maale elama!, müra - kõlarid 500 db tümpsu ka ikka ei tee ju?, liikluskorraldus - saab muuta ja paremaks teha!) võib ju lahendada. Smile Tahtsin veel öelda, et Olav Avarsalu on tore abilinnapea, kahju ainult, et meil sellist Linnapead pole Sad

Tänan tähelepanu eest kaaskogulased. afro

Malle

Postituste arv : 29
Registration date : 12/10/2007

Tagasi üles Go down

Mis arvate? Empty Terekest siis ma minu poolt :cheers:

Postitamine  Gerrit Reede Okt 12, 2007 10:18 pm

Mina lisan siis kah oma arvamuse. Very Happy
Mind alguses väga häiris see mõte Vaasa parki liuvälja tegemine. Viuvälja vastu pole noortel midagi, aga ärevust on just tekitanud see koht ja teadmatus milline see tegelikkuses tuleb. Kui projektid valmivad selle kohta on kindlasti linnarahvas maha rahunenud, kuna ei ole enam teadmatust ja neid pikki, pikki noorte fantaasiaid, et ehitatakse mitmemeetrised barrikaadid ümber jne, jne. Shocked Mina saind nüüd selle projekti ideede kohta suurema ülevaatuse kui istungil käis meil Ovar Avarsalu sellest täpsemalt rääkimas. Minu jaoks jättis ta väga sümpaatse mulje ja nüüd tundub juba see idee väga vahva geek
Vot nii, igaljuhul püsin kursis forumis toimuvaga.
Olge tublid:flower:

Gerrit

Postituste arv : 11
Registration date : 12/10/2007

Tagasi üles Go down

Mis arvate? Empty Sauki!

Postitamine  Teele Püh Okt 14, 2007 10:14 am

cat Mina jääksin ikka oma arvamuse juurde, et liuväli on hea ning koht sobib ka. Linna keskus peab elama ning liuvälja juured peab olema hea pääs.
Asi mis mind natuke häirib ja millele ma enne ei olnud mõelnud on see, et neid jäämasinaid, uiske ja inimeste asju peab ka kusagil hoidma. Selle jaoks on vaja päris mahukaid ruume. Peab lootma jääma arhitekti heale maitsele Razz
Samas kui midagi on koledasti välja tulnud, siis saab alati uuesti ja paremini teha.
Ning purskkaev linna keskel on super !
Leian, et liuväli peab tulema ning linnaisadel peab laskma ka ennast tõestada. Katsume asjadega ka kursis olla
Smile

Head lugemist ja mõtlemist!

Teele

Postituste arv : 48
Registration date : 03/10/2007

Tagasi üles Go down

Mis arvate? Empty Tere

Postitamine  Pamela Püh Okt 14, 2007 5:36 pm

Arvan, et on tore, kui luuakse midagi, mis elavadab kesklinna. Negatiivsed aspektid seejuures on, et väljak saab olema natuke väike ja teiseks, inimene, kes läheb eesmärgiga harrastada tervisesporti, hingab sisse kõik need heitgaasid, mis tulevad mõlemast neljast nurgast. Liiklus on seal päris korralik ja puhast, värsket õhku väga palju ei ole.

Pamela

Postituste arv : 21
Registration date : 13/10/2007

Tagasi üles Go down

Mis arvate? Empty Re: Mis arvate?

Postitamine  Teele Püh Okt 14, 2007 5:51 pm

Pamela kirjutas:Arvan, et on tore, kui luuakse midagi, mis elavadab kesklinna. Negatiivsed aspektid seejuures on, et väljak saab olema natuke väike ja teiseks, inimene, kes läheb eesmärgiga harrastada tervisesporti, hingab sisse kõik need heitgaasid, mis tulevad mõlemast neljast nurgast. Liiklus on seal päris korralik ja puhast, värsket õhku väga palju ei ole.
Jaa,selle koha pealt on sul õigus!! Looduse ja tervisespordi nautimise kohta sellest just ei saa Razz

Teele

Postituste arv : 48
Registration date : 03/10/2007

Tagasi üles Go down

Mis arvate? Empty Re: Mis arvate?

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles