vilistlaste õhtu
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
vilistlaste õhtu
hey hey!
mõtlesin selle asja üle nüüd veidi ja mõtlesin välja, et teie poolt võiks moodustada mingi 3 liikmelise grupi, kes seda asja ajama hakkavad + mina siis
kes on huvitatud, siis andke teada, hakkaks tegema mingeid msn koosviibimisi vms.
ja kui ma nv Pärnu tulen, siis saaks millalgi reedel või laupäeval kokku
ja loomulikult teiste ideed on ka teretulnud.
selge siis,
olge tublid
Virge
mõtlesin selle asja üle nüüd veidi ja mõtlesin välja, et teie poolt võiks moodustada mingi 3 liikmelise grupi, kes seda asja ajama hakkavad + mina siis
kes on huvitatud, siis andke teada, hakkaks tegema mingeid msn koosviibimisi vms.
ja kui ma nv Pärnu tulen, siis saaks millalgi reedel või laupäeval kokku
ja loomulikult teiste ideed on ka teretulnud.
selge siis,
olge tublid
Virge
virge07- Postituste arv : 3
Registration date : 14/11/2007
Re: vilistlaste õhtu
mina olen küll täiega käpp
Malle- Postituste arv : 29
Registration date : 12/10/2007
Vilistlaste õhtu... et siis üks õhtu või siis nagu mitu nädalavahetust? Sellepärast, et ma saan aru, et vilistlaste õhtu on ainsuse käändes.
Palju neid vilistlasi on?
Palju neid vilistlasi on?
Pamela- Postituste arv : 21
Registration date : 13/10/2007
kallis Pam
vilistlaste õhtu... õhtu on üks õhtu, mitte mitu õhtut kuus.
ja kuna mul on ka see küsimus, et palju meid ideaalis kokku oleks, siis äkki kuna sina avaldasid huvi selle küsimuse vastu siis uurid välja ka
V
ja kuna mul on ka see küsimus, et palju meid ideaalis kokku oleks, siis äkki kuna sina avaldasid huvi selle küsimuse vastu siis uurid välja ka
V
Hästi virge
Malle- Postituste arv : 29
Heips, kas see grupp on nüüdseks juba kokku pandud? Kui oleks veel vaja kedagi siis ma oleks käpp ja Kätlin avaldas ka soovi
Karmen- Postituste arv : 2
hey, hey.
ei ole kokku pandud. oleks tore kui detsembri istungil kokku panete ja siis võiks õhtu peale mõtlema hakata.
pamela otsis juba telefoni nr ja nimed välja
Virge
ei ole kokku pandud. oleks tore kui detsembri istungil kokku panete ja siis võiks õhtu peale mõtlema hakata.
pamela otsis juba telefoni nr ja nimed välja
Virge
Tere,
Reine käest olen küsinud kõigi aastate Noortekogu osalised. Seal on ka mailiaadressid, mitte vaid telefoninumbritega (telnumbrid on muidugi samuti, aga mitte algaastate liikmetel). Algaasta liikmetel on vid selline paber, kus tähelepanu pööratud nende koosviibimisele istungil.
Niisiis, ma küsisin liikmete andmed. Ma võin neile helistada isegi. Kes tahab liikmete nimekirja? Ma peaks need Karit Sepale andma. Mind Saaremaal loomulikult ei olnud, siis ei saanud seda teha.
Reine käest olen küsinud kõigi aastate Noortekogu osalised. Seal on ka mailiaadressid, mitte vaid telefoninumbritega (telnumbrid on muidugi samuti, aga mitte algaastate liikmetel). Algaasta liikmetel on vid selline paber, kus tähelepanu pööratud nende koosviibimisele istungil.
Niisiis, ma küsisin liikmete andmed. Ma võin neile helistada isegi. Kes tahab liikmete nimekirja? Ma peaks need Karit Sepale andma. Mind Saaremaal loomulikult ei olnud, siis ei saanud seda teha.
Pamela- Postituste arv : 21
Registration date : 13/10/2007
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1