Noortekogu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Meenetekomisjoni infovahetus!

5 posters

Go down

Meenetekomisjoni infovahetus! Empty Meenetekomisjoni infovahetus!

Postitamine  Jüri Kolm Nov 14, 2007 9:20 pm

Ühesõnaga siia kirjutage kõik oma info! Minul on juba esimene luure tehtud! Saaks mapid 20 kr tükk! Sain tavahinnast vähe odavamalt ka, et vist on sellised nagu mõtlesite.Pakkuge oma variante bounce Shocked

Jüri

Postituste arv : 11
Registration date : 16/10/2007

Tagasi üles Go down

Meenetekomisjoni infovahetus! Empty Re: Meenetekomisjoni infovahetus!

Postitamine  Teele Nelj Nov 15, 2007 7:45 pm

ma leidsin ka mappe, 23 kr tükk, a4 formaat, aga mitte need kõige suuremad, sain ka veidi odavamalt...
Kus kohast sa nad leidsid Jüri? cat

Teele

Postituste arv : 48
Registration date : 03/10/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  Jüri Nelj Nov 15, 2007 8:59 pm

See oli mul isa käest küsitud, aga noh kammime poed läbi kõik ja siia võib siis kirjutada kus keegi on käinud! Razz

Jüri

Tagasi üles Go down

Postitamine  Jüri Nelj Nov 15, 2007 9:01 pm

See oli mul isa käest küsitud, aga noh kammime poed läbi kõik ja siia võib siis kirjutada kus keegi on käinud! Razz

Jüri

Tagasi üles Go down

Postitamine  Teele Laup Nov 17, 2007 2:57 pm

Ma arvasin, et äkki tiimaris on neid palju ja odavalt, kuid selgus, et seal on praegu kõige kallimad :S siis porta ühes see kirjatarvetepood, seal oli 25 ja ma usun, et saaks odavamalt ka, siis bussijaama juures üks kontori pood, seal siis koos soodustusega tükk 23.. praegu siis niipalju sunny

Teele

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pamela Laup Nov 17, 2007 3:36 pm

bussijaama juures pood on kõige odavam. enamasti. mappide kohalt küll, kui mina mõni aeg tagasi enese jaoks vaatasin

Pamela

Postituste arv : 21
Registration date : 13/10/2007

Tagasi üles Go down

Meenetekomisjoni infovahetus! Empty Teade!

Postitamine  Teele Esm Nov 19, 2007 3:40 pm

Muudaks palun selle koosoleku aja ära. Meil pidi olema 21.11 kolmapäev kell 15.00, aga mina ja Birgit ei jõua selleks ajaks kahjuks , väga hea oleks see teha hoopis kell 16.00, kas teistele sobiks nii Question

Teele

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mariliis Esm Nov 19, 2007 10:19 pm

mmm ,ma pean vist tõdema selle kohta nii palju ,et mina ei saa tulla kell 16.00 . .
aga kas me sellisele asjale ei võiks mõelda nagu netikoosolek ? Smile ( vahelduseks võiks ka midagi sellist ettevõtta )

Mariliis

Registration date : 15/10/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mariliis Esm Nov 19, 2007 10:22 pm

aajaaa ..mina tegin ka luuret ükspäev , loomulikult enne seda , kui siit lugeda jõudsin ,et trükipoes on 23 krooni ühemapi hind ! ! Marion büroost vaatasin ka aga seal polnud hetkel sees sellist nagu meil vaja oleks ..aga laos pidi olema .. hindade vahe on kuskil 23-28 ..vot .

Mariliis

Tagasi üles Go down

Postitamine  Birgit Kolm Nov 21, 2007 12:05 am

Nüüd vist Birgit ja Teele saavad ikkagi kella 15.00 tulla Razz
Igatahes, mina leidsin sellise toreda pakkumise et 11kr tuleks mapi hind, aga need oleksid kolme värvi siis, roosa, helesinine ja heleroheline ja väikese mustriga pealt ka, selline sähmuline, ei oska seletada.. praegu seal KEKi juures poes selline sooduspakkumine et 33.- kolm tükki ja kõik siis erinevat värvi nagu ma ütlesin..

Birgit

Postituste arv : 14
Registration date : 14/10/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mariliis Kolm Nov 21, 2007 8:34 pm

3'e värvi? .. hind on väga hea ja soodne aga kas me ei pidanud neid ühtevärvi tegema ? Surprised ( kuigi ega vist sellel väga vahet pole , nimi ja logo peale enamusele ) ja erivärvide juures on ka ju see hea ,et inimesed saavad valida ,mis värv neil paremini istuks Smile

Mariliis

Tagasi üles Go down

Postitamine  Birgit Kolm Nov 21, 2007 10:09 pm

mhmh, on jah kolme värvi..
Aga enam seda varianti ei saa mida ma mõtlesin, nüüd nad pakuvad selliseid tavalisi mappe nagu trükipoes ja kõikjal mujal, need 23.-sed ja pakuvad niimoodi siis et on roosa, lilla, helerohekas ja siis kolm tk on nagu enne ka 33.- ehk üks siis 11.- sellised imelikud värvid on, aga jah kõige soodsam, mujal nagu nii hea hinnaga pole...
Aga noh selle koha pealt et kas ise valida saab, ma arvan et sellega läheb keeruliseks sest me teeme nimed ka ju peale.. arvan et ikka ise komisjoniga otsustame värvid... Question

Birgit

Postituste arv : 14
Registration date : 14/10/2007

Tagasi üles Go down

Postitamine  Teele Nelj Nov 22, 2007 5:59 pm

Ma pakun, et teeme värvidega nii nagu juhtub, raske oleks veel hakata küsima kõigilt, et mis värvi tahad... Very Happy ainult, et meessoost isikutele siis rohelised, ma arvan, et nad ei rõõmustaks väga lillade või roosade mappide üle I love you
Ja seda ka, et nüüd siis trükkija ka olemas ja järgmise nädala jooksul viime need sinna ära nind nad lubasid siis ka nädala jooksul valmis saada Cool

Teele

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles