Meenetekomisjoni infovahetus!
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Meenetekomisjoni infovahetus!
Ühesõnaga siia kirjutage kõik oma info! Minul on juba esimene luure tehtud! Saaks mapid 20 kr tükk! Sain tavahinnast vähe odavamalt ka, et vist on sellised nagu mõtlesite.Pakkuge oma variante
Jüri- Postituste arv : 11
Registration date : 16/10/2007
Re: Meenetekomisjoni infovahetus!
ma leidsin ka mappe, 23 kr tükk, a4 formaat, aga mitte need kõige suuremad, sain ka veidi odavamalt...
Kus kohast sa nad leidsid Jüri?
Kus kohast sa nad leidsid Jüri?
Teele- Postituste arv : 48
Registration date : 03/10/2007
See oli mul isa käest küsitud, aga noh kammime poed läbi kõik ja siia võib siis kirjutada kus keegi on käinud!
See oli mul isa käest küsitud, aga noh kammime poed läbi kõik ja siia võib siis kirjutada kus keegi on käinud!
Ma arvasin, et äkki tiimaris on neid palju ja odavalt, kuid selgus, et seal on praegu kõige kallimad :S siis porta ühes see kirjatarvetepood, seal oli 25 ja ma usun, et saaks odavamalt ka, siis bussijaama juures üks kontori pood, seal siis koos soodustusega tükk 23.. praegu siis niipalju
bussijaama juures pood on kõige odavam. enamasti. mappide kohalt küll, kui mina mõni aeg tagasi enese jaoks vaatasin
Pamela- Postituste arv : 21
Registration date : 13/10/2007
Teade!
Muudaks palun selle koosoleku aja ära. Meil pidi olema 21.11 kolmapäev kell 15.00, aga mina ja Birgit ei jõua selleks ajaks kahjuks , väga hea oleks see teha hoopis kell 16.00, kas teistele sobiks nii
mmm ,ma pean vist tõdema selle kohta nii palju ,et mina ei saa tulla kell 16.00 . .
aga kas me sellisele asjale ei võiks mõelda nagu netikoosolek ? ( vahelduseks võiks ka midagi sellist ettevõtta )
aga kas me sellisele asjale ei võiks mõelda nagu netikoosolek ? ( vahelduseks võiks ka midagi sellist ettevõtta )
Mariliis- Postituste arv : 11
Registration date : 15/10/2007
aajaaa ..mina tegin ka luuret ükspäev , loomulikult enne seda , kui siit lugeda jõudsin ,et trükipoes on 23 krooni ühemapi hind ! ! Marion büroost vaatasin ka aga seal polnud hetkel sees sellist nagu meil vaja oleks ..aga laos pidi olema .. hindade vahe on kuskil 23-28 ..vot .
Nüüd vist Birgit ja Teele saavad ikkagi kella 15.00 tulla
Igatahes, mina leidsin sellise toreda pakkumise et 11kr tuleks mapi hind, aga need oleksid kolme värvi siis, roosa, helesinine ja heleroheline ja väikese mustriga pealt ka, selline sähmuline, ei oska seletada.. praegu seal KEKi juures poes selline sooduspakkumine et 33.- kolm tükki ja kõik siis erinevat värvi nagu ma ütlesin..
Igatahes, mina leidsin sellise toreda pakkumise et 11kr tuleks mapi hind, aga need oleksid kolme värvi siis, roosa, helesinine ja heleroheline ja väikese mustriga pealt ka, selline sähmuline, ei oska seletada.. praegu seal KEKi juures poes selline sooduspakkumine et 33.- kolm tükki ja kõik siis erinevat värvi nagu ma ütlesin..
Birgit- Postituste arv : 14
Registration date : 14/10/2007
3'e värvi? .. hind on väga hea ja soodne aga kas me ei pidanud neid ühtevärvi tegema ? ( kuigi ega vist sellel väga vahet pole , nimi ja logo peale enamusele ) ja erivärvide juures on ka ju see hea ,et inimesed saavad valida ,mis värv neil paremini istuks
mhmh, on jah kolme värvi..
Aga enam seda varianti ei saa mida ma mõtlesin, nüüd nad pakuvad selliseid tavalisi mappe nagu trükipoes ja kõikjal mujal, need 23.-sed ja pakuvad niimoodi siis et on roosa, lilla, helerohekas ja siis kolm tk on nagu enne ka 33.- ehk üks siis 11.- sellised imelikud värvid on, aga jah kõige soodsam, mujal nagu nii hea hinnaga pole...
Aga noh selle koha pealt et kas ise valida saab, ma arvan et sellega läheb keeruliseks sest me teeme nimed ka ju peale.. arvan et ikka ise komisjoniga otsustame värvid...
Aga enam seda varianti ei saa mida ma mõtlesin, nüüd nad pakuvad selliseid tavalisi mappe nagu trükipoes ja kõikjal mujal, need 23.-sed ja pakuvad niimoodi siis et on roosa, lilla, helerohekas ja siis kolm tk on nagu enne ka 33.- ehk üks siis 11.- sellised imelikud värvid on, aga jah kõige soodsam, mujal nagu nii hea hinnaga pole...
Aga noh selle koha pealt et kas ise valida saab, ma arvan et sellega läheb keeruliseks sest me teeme nimed ka ju peale.. arvan et ikka ise komisjoniga otsustame värvid...
Birgit- Postituste arv : 14
Registration date : 14/10/2007
Ma pakun, et teeme värvidega nii nagu juhtub, raske oleks veel hakata küsima kõigilt, et mis värvi tahad... ainult, et meessoost isikutele siis rohelised, ma arvan, et nad ei rõõmustaks väga lillade või roosade mappide üle
Ja seda ka, et nüüd siis trükkija ka olemas ja järgmise nädala jooksul viime need sinna ära nind nad lubasid siis ka nädala jooksul valmis saada
Ja seda ka, et nüüd siis trükkija ka olemas ja järgmise nädala jooksul viime need sinna ära nind nad lubasid siis ka nädala jooksul valmis saada
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1